Ventilatie met voorverwarming

Ventilatie met voorverwarming

Duco lanceerde een wereldprimeur met een elektronisch gestuurd ventilatierooster (op basis van CO2-meting) dat de verse lucht voorverwarmd wanneer de buitentemperatuur onder de 12°C zakt én het binnenklimaat ondermaats dreigt te worden.

 

ClimaTop

De ClimaTop is een intelligent rooster met voorverwarmingsstrip dat enkel ingrijpt wanneer dat nodig is. Dankzij de CO2-sturing wordt er enkel geventileerd als het binnenklimaat ongezond dreigt te worden. Bovendien wordt de voorverwarming enkel ingeschakeld wanneer de buitentemperatuur onder de 12°C zakt.

 

ClimaTop AK

De ClimaTop AK is een intelligent rooster met voorverwarmingsstrip, voorzien van akoestische demping, dat enkel ingrijpt wanneer dat nodig is. Dankzij de CO2-sturing wordt er enkel geventileerd als het binnenklimaat ongezond dreigt te worden. Bovendien wordt de voorverwarming enkel ingeschakeld wanneer de buitentemperatuur onder de 12°C zakt.

 

ClimaTop AK+

De ClimaTop AK+ is een intelligent rooster met voorverwarmingsstrip, voorzien van extra akoestische demping, dat enkel ingrijpt wanneer dat nodig is. Dankzij de CO2-sturing wordt er enkel geventileerd als het binnenklimaat ongezond dreigt te worden. Bovendien wordt de voorverwarming enkel ingeschakeld wanneer de buitentemperatuur onder de 12°C zakt.