Elektronisch gestuurde ventilatieroosters

Elektronisch gestuurde ventilatieroosters

De elektronisch gestuurde ventilatieroosters worden toegepast binnen het DucoTronic System. Metingen op basis van het CO2-gehalte zorgen voor ventilatie waar en wanneer nodig én in de juiste hoeveelheid. Dat resulteert in een optimale energiebesparing, aangezien de elektronisch gestuurde roosters zich automatisch openen of sluiten naar gelang de ventilatiebehoefte.

 

TronicTop 50

Het grote voordeel van de TronicTop 50 is dat dit elektronisch gestuurd ventilatierooster eenvoudig achter het buitenblad geplaatst kan worden, zodat het van buitenaf 'onzichtbaar' is. Discrete plaatsing op elk type kozijn (tot een diepte van 120 mm) met een optioneel vlak aluminium buitenprofiel is ook een mogelijkheid.

 

TronicTwin 120

>Natuurlijke ventilatie, gecombineerd met buitenzonwering én elektronische sturing op basis van CO2 in één systeem: dat zijn de drie troeven van de TronicTwin 120.

 

TronicTwin 120 AK

Natuurlijke ventilatie, gecombineerd met buitenzonwering én elektronische sturing op basis van CO2 in één systeem: dat zijn de drie troeven van de TronicTwin 120 AK. Deze akoestische uitvoering met extra geluidsdempend materiaal, geeft geluidsoverlast geen kans.

 

TronicGlasMax

TronicGlasMax is een elektrisch gestuurd, geluiddempend ventilatierooster, uitermate geschikt voor toepassing in situaties waar sprake is van een lichte geluidsbelasting. Dit rooster kan optioneel uitgerust worden met een pollenfilter, met behoud van een aanzienlijke luchtdoorlaat (voor meer info: zie rubriek 'Specifieke ventilatie-oplossingen onder 'Basisventilatie').

 

TronicGlasMax pollenfilter

Een optionele pollenfilter geeft fijnstof geen kans. Voor een project in een industrieel gebied of in de buurt van een snelweg biedt deze filter een belangrijke meerwaarde.

 

TronicMiniMax

Dit ventilatierooster werd speciaal ontwikkeld voor 'onzichtbare' compacte kalfplaatsing. Bovendien kan de TronicMiniMax optioneel voorzien worden van een verlengde buitenkap en wordt het zo de perfecte oplossing voor toepassing in een vliesgevel.

 

TronicMax

De TronicMax is dé oplossing voor situaties waar sprake is van zware geluidsbelasting dankzij de uitstekende akoestische dempingswaarden.

 

TronicSkyMax

De TronicSkyMax is dé oplossing voor situaties waar sprake is van zware geluidsbelasting dankzij de uitstekende akoestische dempingswaarden. De TronicSkyMax werd specifiek ontwikkeld voor hoogbouw en kan toegepast worden tot op 70 meter hoogte.

 

TronicTop 60

Dankzij de snelle en eenvoudige montage op het raamprofiel, kan de TronicTop 60 uiterst discreet geplaatst worden. De onzichtbare ponsing van binnenuit gezien, samen met de variabele diepte (68 - 188 mm) en een optionele akoestische uitvoering vormen de andere belangrijke troeven.

 

TronicTop 60 AK

Dankzij de snelle en eenvoudige montage op het raamprofiel, kan de TronicTop 60 AK, voorzien van akoestische demping, uiterst discreet geplaatst worden. De onzichtbare ponsing van binnenuit gezien, samen met de variabele diepte (68 - 188 mm) en een licht akoestische uitvoering vormen de andere belangrijke troeven.

 

TronicTop 60 AK+

Dankzij de snelle en eenvoudige montage op het raamprofiel, kan de TronicTop 60 AK+, voorzien van extra akoestische demping, uiterst discreet geplaatst worden. De onzichtbare ponsing van binnenuit gezien, samen met de variabele diepte (68 - 188 mm) en een akoestische uitvoering vormen de andere belangrijke troeven.

 

ClimaTop

De ClimaTop is een intelligent rooster met voorverwarmingsstrip dat enkel ingrijpt wanneer dat nodig is. Dankzij de CO2-sturing wordt er enkel geventileerd als het binnenklimaat ongezond dreigt te worden. Bovendien wordt de voorverwarming enkel ingeschakeld wanneer de buitentemperatuur onder de 12°C zakt.

 

ClimaTop AK

De ClimaTop AK is een intelligent rooster met voorverwarmingsstrip, voorzien van akoestische demping, dat enkel ingrijpt wanneer dat nodig is. Dankzij de CO2-sturing wordt er enkel geventileerd als het binnenklimaat ongezond dreigt te worden. Bovendien wordt de voorverwarming enkel ingeschakeld wanneer de buitentemperatuur onder de 12°C zakt.

 

ClimaTop AK+

De ClimaTop AK+ is een intelligent rooster met voorverwarmingsstrip, voorzien van extra akoestische demping, dat enkel ingrijpt wanneer dat nodig is. Dankzij de CO2-sturing wordt er enkel geventileerd als het binnenklimaat ongezond dreigt te worden. Bovendien wordt de voorverwarming enkel ingeschakeld wanneer de buitentemperatuur onder de 12°C zakt.

 

TronicTwin 120 Fix

De zonwering is in de stormvaste 'Fix'-uitvoering bruikbaar tot windkracht 10 en dus geschikt voor toepassing in middelgrote hoogbouwprojecten. De onderlat sluit in deze uitvoering aan tegen de dorpel met een gepatenteerd geleidingssysteem (rits). Bovendien houdt het textieldoek bij geopende ramen insecten tegen, wanneer het zonweringsdoek afgerold is.

 

TronicTwin 120 CAP

Het zonweringdoek is bij deze uitvoering gemonteerd op een uitvalarm, die eerst verticaal naar beneden zakt, maar daarna automatisch uitvalt in een hoek van maximum 90°. Op die manier krijgt zonnehitte geen kans, maar komt er toch genoeg licht binnen voor een aangenaam gevoel binnenshuis.